Producties

Wij Samen
Van 24 september 2021 tot en met 24 oktober 2021

Op vraag van vele toeschouwers en omdat we blijven geloven in de schoonheid van dit grootste EWT-succes in 25 jaar, brengen we, 21 jaar na de creatie en 10 jaar na de laatste herneming, opnieuw deze prachtige komedie over de vriendschap tussen een vader en zoon. Ze hebben beiden hun kleine en grote verlangens, gebreken en onzekerheden maar hun vriendschap en sterke band is nooit kapot te krijgen, wie of wat er ook tussen hen probeert te komen.

Auteur:
David STEVENS
Regisseur:
Denise DAEMS (✝)
Coaching:
Theo VAN BAARLE
Acteurs:
Frédéric CELINI, Frank DE KAEY, Annik PAUWELS, Thomas VAN GOETHEM

In de Duinhalm
Van 19 november 2021 tot en met 19 december 2021

In het pittoreske kuststadje 'De Haan' opent een nieuwe Bed & Breakfast met de welluidende naam 'In de Duinhalm'. We maken de openingsavond mee, zo zien we hoe de kersverse eigenaars Ronny en Fabienne Dekoster zich klaarmaken om de gasten te ontvangen.

Nu ja, gasten, er is eigenlijk slechts één reservatie: een Duitse toerist. Dus van een vliegende start kunnen we niet echt spreken. Ronny is echter vastberaden om van hun zaak een succes te maken, terwijl Fabienne zich vooral bezighoudt met de 'Feng Shui' van de ruimte en dit tot grote ergernis van Ronny. De zenuwachtigheid neemt plots een hoge vlucht als er een recensent verschijnt van een vooraanstaande toeristische site. Ronny wil een voortreffelijke indruk maken en verzint dat hun B&B bijzonder goed draait met een internationaal klienteel. Om deze leugen waar te maken schakelt hij, in een onbewaakt moment hun poetsvrouw 'Krista' in. Maar of dat nu zo verstandig was ....

Auteur:
Jeroen MAES
Regisseur:
Jeroen MAES
Acteurs:
Linda DE RIDDER, Chris MATHIEU, Gerdy SWENNEN, Door VAN BOECKEL, Marc VERBRUGGEN

Nondedju!
Van 14 januari 2022 tot en met 13 februari 2022

Binnen de kloostermuren verloopt alles niet altijd zoals wij het wel vermoeden. En niet alle nonnen zijn even lief voor elkaar zoals de bisschop wel zou willen. Als er ook nog een onverwachte zwangerschap haar intrede maakt in de gemeenschap, is het hek helemaal van de dam.

Auteur:
Jack STAAL
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Ron CORNET, Mathias DANEELS, Martine DE JAGER, Liliane DOREKENS, Daphne PAELINCK, Daisy THYS, Liv VAN AELST, Dorothy WUYTS

Liefde is...
Van 04 maart 2022 tot en met 03 april 2022

Na teveel jaren in een saai huwelijk te ploeteren, willen Charlotte en Tim terug vuur in huis brengen. Ze roepen hiervoor de raad in van de schrijver van een liefdesrubriek die toevallig net onder hen woont. De sessie die volgt, krijgt een staartje als blijkt dat ook hij er een bizar liefdesleven op nahoudt.

Auteur:
Flavia COSTE
Regisseur:
Theo VAN BAARLE
Acteurs:
Christian CELINI, Frank DE KAEY, Anne Mie GILS

Zo Zennekik!
Van 14 april 2022 tot en met 17 april 2022

Liliane Dorekens mocht in 2020 zeventig kaarsjes uitblazen en kijkt in deze voorstelling terug op een rijkelijk gevuld leven vol muziek en fantastische of zeer grappige gebeurtenissen die tijdens deze zeven decennia haar persoonlijke revue passeerden. Van klein volksmeisje op en rond de Sint-Jansvliet tot op vele podia in binnen- en buitenland, zowel als fantastische zangeres als als gevierde actrice.

Regisseur Frank De Kaey schreef de tekst en vertaalde een twintigtal bekende hits uit de jaren '50 tot en met 2021, in een sappig Antwerps.

Pietro Ramman staat Liliane live bij op, onder en naast de piano.

Mis deze voorstelling zeker niet als U houdt van een paar gezellige uurtjes vol humor en overbekende meezingers!!! Tijdig reserveren is de boodschap vermits het om een beperkt aantal voorstellingen gaat.

Let op!: Deze productie valt buiten het abonnement.

Auteur:
Frank DE KAEY
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Liliane DOREKENS
Muzikale begeleiding:
Pietro RAMMAN
Toegangsprijs:
21 euro

Zadelpijn
Van 13 mei 2022 tot en met 12 juni 2022

Zes vriendinnen beklimmen jaarlijks de heuvels van de Sancerre met de fiets. Hun vertrouwen krijgt af en toe flinke klappen maar gelukkig winnen dankzij 'le petit ballon de vin blanc', de vriendschap en de humor altijd weer!

Auteur:
Wiske STERRINGA (bewerkt door Ron CORNET)
Regisseur:
Ron CORNET
Acteurs:
Maike BOERDAM, Ann DE WINNE, Anne Mie GILS, Annik PAUWELS, Daisy THYS, Sandrine VAN HANDENHOVEN
Muzikale begeleiding:
Pietro RAMMAN