Producties

De Laatste Kans
Van 05 januari 2018 tot en met 18 februari 2018

Het is duidelijk dat er teveel sleet zit op het huwelijk van Mia en Rudi Tytgat. Mia vindt het dan ook de hoogste tijd om aan hun relatie te werken. Toestemmen in een sessie met een relatietherapeut is wat haar betreft, Rudi zijn 'Laatste kans'. Met tegenzin gaat hij op de vraag van zijn echtgenote in. Die sessie krijgt plots een heel andere dimensie als zijn oude schoolkameraad Gino op bezoek komt en de plaats van de therapeut inneemt om informatie over Mia te bekomen. Als uiteindelijk de echte therapeut ook ten tonele verschijnt, gaan de poppen aan het dansen.

Auteur:
Jeroen MAES
Regisseur:
Jeroen MAES
Acteurs:
Myriam BRONZWAAR, Frank DE KAEY, Jeroen MAES, Annik PAUWELS, Dorothy WUYTS

Gouden Vijver
Van 09 maart 2018 tot en met 22 april 2018

Edith en Norbert brengen voor de 48ste keer de zomer door in hun bungalow aan een groot meer, dat "Gouden vijver" wordt genoemd. Geboren zeurder Norbert krijgt het steeds moeilijker met zijn geheugen maar Edith zorgt door haar positieve levenshouding voor de perfecte tegenpool. Dit jaar komt hun dochter op bezoek met haar nieuwe vriend. Die vriend heeft een zoontje en dat geeft de eeuwige knorpot een schok. Ook de ontmoeting tussen de dochter en haar oude vlam, de postbode, brengt leven in de brouwerij.

Auteur:
Ernest THOMPSON
Regisseur:
Door VAN BOECKEL
Acteurs:
Ben BERVOETS, Matteo HEYRMAN, Emre OZYER, Tristan STIENLET, Daisy THYS, Monique TRUYENS, Theo VAN BAARLE, Michaël ZANDERS

Genaaid!
Van 11 mei 2018 tot en met 24 juni 2018

Om de relatie met één van zijn patiëntes te verdoezelen, wentelt dokter Moulineaux zich in een pirouette van leugens tegenover zijn vrouw Yvonne, zijn schoonmoeder Madame Aigreville en zijn vriend Bassinet. Allemaal voor zijn maîtresse Suzanne, die zelf ook niet zo heilig blijkt te zijn als haar echtgenoot opduikt. Of nee wacht, misschien toch ook niet, want zijn minnares verschijnt eveneens ten tonele. Kortom iedereen met de handen in het haar.

Auteur:
Georges FEYDEAU
Regisseur:
Jeroen MAES
Acteurs:
Dirk BOSSCHAERT, An LAUWEREINS, Annik PAUWELS, Daisy THYS, Reggy TURNEER, Door VAN BOECKEL, Marc VERBRUGGEN, Liesbeth VERSTRAETEN, Myriam VISCHSCHOONMAKER