Producties

Klep Toe!
Van 06 september 2019 tot en met 20 oktober 2019

De Petrochemie in de Antwerpse haven. Veel lachen en soms veel miserie onder de zware jongens van 't Stad, een stevige West-Vlaamse dame en een interim uit Polen. Als er door een herstructurering van een ambitieuze, jongere manager een kop moet rollen, vallen veel maskers af, is het opeens 'ieder voor zich' en wordt het duidelijk pompen of verzuipen.

Auteur:
Jack STAAL
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Dirk BOSSCHAERT, Mathias DANEELS, Ann DE WINNE, Nick THYSON, Door VAN BOECKEL, Anne VAN OPSTAL, Marc VERBRUGGEN

Flikken in verwachting
Van 09 november 2019 tot en met 22 december 2019

De amateurtoneelkring van de lokale politie-afdeling gaat dit jaar voor een serieus stuk in plaats van de gebruikelijke klucht. De huisregisseur en oud-commissaris heeft zelf een drama geschreven en wil het niveau van hun voorstelling meer dan een beetje opkrikken. Maar een onverwachte zwangerschap, een gekwetste actrice en een decor dat niet echt meewil, zorgen voor een hilarisch verloop van de repetities en de première.

Auteur:
Bruno TIMP
Regisseur:
Frank DE KAEY
Acteurs:
Iante BEYE, Maarten BOSMANS, Liliane DOREKENS, Jeroen LOGGHE, Chris MATHIEU, Daphne PAELINCK, Jean SPEICHER, Reggy TURNEER, Theo VAN BAARLE

Paprika
Van 10 januari 2020 tot en met 23 februari 2020

Als paaldanseres en vrouw van-ietwat-lichtere-zeden is het niet altijd gemakkelijk om je eeuwige glimlach te bewaren. Zeker niet als er onverwacht een jonge kerel voor de deur staat die beweert je zoon te zijn. Doen alsof je de werkvrouw bent, lijkt de enigste oplossing om deze ramp te ontlopen. Maar als een verliefde conciërge, een hitsige brandweerman en je betweterige beste vriending er zich ook mee willen bemoeien, gaat het van kwaad naar erger!

Auteur:
Pierre PALMADE
Regisseur:
Door VAN BOECKEL
Acteurs:
Paul MAES, Brent PANNIER, Annik PAUWELS, Daisy THYS, Marc VERBRUGGEN

Wij Samen
Van 13 maart 2020 tot en met 26 april 2020

Op vraag van vele toeschouwers en omdat we blijven geloven in de schoonheid van dit grootste EWT-succes in 25 jaar, brengen we, 21 jaar na de creatie en 10 jaar na de laatste herneming, opnieuw deze prachtige komedie over de vriendschap tussen een vader en zoon. Ze hebben beiden hun kleine en grote verlangens, gebreken en onzekerheden maar hun vriendschap en sterke band is noet kapot te krijgen, wie of wat er ook tussen hen probeert te komen.

Auteur:
David STEVENS
Regisseur:
Denise DAEMS
Coaching:
Theo VAN BAARLE
Acteurs:
Frédéric CELINI, Frank DE KAEY, Annik PAUWELS, Thomas VAN GOETHEM

Hierboven, hierneffen, hieronder
Van 15 mei 2020 tot en met 18 juni 2020

Dominique probeert rust te vinden in haar nieuw appartementje maar dat wordt een helse oprdacht als haar bemoeizieke moeder en haar buren (een operettezanger, een doedelzakspeler, een ADHD'er en een aanhanger van Hare Krishna) roet in het eten strooien. Wedden dat de boel serieus op stelten wordt gezet?

Auteur:
Jeroen MAES
Regisseur:
Jeroen MAES
Acteurs:
David DAVIDSE, Frank DE KAEY, Anne Mie GILS, Jeroen MAES, Dorothy WUYTS